طرز تهیه کله گنجشکی ساده

بله آب در حدود 212 درجه فارنهایت می جوشد و گوشت در دمای 140 تا 160 درجه فارنهایت پخته می شود. اگر گوشت را خیلی طولانی در آنجا بگذارید، در نهایت به 212 درجه فارنهایت نزدیک می شود و شروع به سفت شدن می کند. زمانی که به شما می دهند، زمان مورد نیاز برای اطمینان از ایمن بودن گوشت برای خوردن خواهد بود. چه مدت باید همبرگر درست کرد؟ وقتی آب به جوش آمد، در قابلمه را ببندید و بگذارید بجوشد. آماده سازی کامل فقط حدود 15 دقیقه طول می کشد. پس از پخت، گوشت قهوه ای می شود، پس مراقب آن باشید.

فیلم طرز تهیه کله گنجشکی

با این حال، اگر برایتان مهم نیست که پوست مرکبات شیرین شده را در فروشگاه خریداری کنید و می‌خواهید در تلاش خود صرفه‌جویی کنید، از آن استفاده کنید. این سفیدترین چیزی است که در عمرم خوانده ام. من درک می کنم که چرا ممکن است به دلایل سلامتی این کار را انجام دهید، اما اگر نگران آن هستید بهتر است گوشت گاو نخورید. حداقل گوشت گاو را بعد از پختن آن را تفت دهید وگرنه تکه های گوشت جویدنی و بدون طعمی خواهد بود.

طرز تهیه کله گنجشکی لای پلو

در صورت استفاده از آبکش، هم برج و هم ظرف زیر را بپوشانید. در صورت داشتن درب اجاق مایکروویو نیز می توانید روی کاسه را بپوشانید. گوشت چرخ کرده را در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید.

طرز تهیه کله گنجشکی ساده

چربی در هنگام پخت مورد نیاز است، می توانید آن را در انتها آبکش کنید. کاری که من انجام می دهم این است که از نقره کوچک گرد استفاده می کنم و سپس روغن را با خمیر بوقلمون خیس می کنم. گوشت بره چرخ شده در غذاهای یونانی و خاورمیانه محبوب است. طعم کمی شیرین آن به این معنی است که با دارچین و زیره یا گیاهان سبک مانند پونه کوهی و نعنا به خوبی کار می کند.

طرز تهیه کله گنجشکی لای برنج

در اینجا نکاتی در مورد نحوه انجام درست آن وجود دارد. ادویه ها برای افزودن طعم و مواد مغذی به غذای شما مهم هستند، بنابراین اگر می خواهید از نتایج با کیفیت لذت ببرید، مطمئن شوید که این کار را به درستی انجام می دهید. در نهایت استفاده از تابه نچسب خطر چسبندگی را افزایش داده و فرآیند پخت را دشوارتر می کند.
بعد از آبکش کردن گوشت، می توانید از آن برای پختن غذاهایی مانند تاکو یا خورش استفاده کنید. مثلا قیمه پخته شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و مورد علاقه خود را اضافه کنید. ترکیبات چیلی مانند لوبیا سیاه، لوبیا چیتی و لوبیا چشم بلبلی.
اقتصادی و همه کاره، پخت و پز با گوشت چرخ کرده فرصت های زیادی را برای آزمایش باز می کند. ما در مورد نسخه های مختلف، نحوه خرید و نکات خدمات با شما صحبت می کنیم. توصیه می کنیم چاک استیک را انتخاب کنید. استیک چاک برای تمام نیازهای کاری شما مناسب است. این برش به خوبی استفاده می شود که از شانه حیوان می آید و اگرچه لاغر است، اما دارای محتوای کلاژن بالا، مقدار خوبی سنگ مرمر و چربی خارجی کمی است. همه مواد به جز براندی و/یا رم را در یک قابلمه متوسط با هم ترکیب کنید.
پختن گوشت چرخ کرده در تابه می تواند دردسرساز باشد – اما آنقدرها هم که فکر می کنید سخت نیست. نکته اصلی این است که از یک تابه نچسب استفاده کنید و قیمه را به آرامی روی حرارت ملایم بپزید تا به ته تابه نچسبد. در یک تابه بزرگ، ترجیحا چدنی، روغن زیتون را روی حرارت متوسط حدود 2 دقیقه گرم کنید تا داغ شود. اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بدون مزاحمت بپزد. پیشنهاد می کنم به جای ماهیتابه از ماهیتابه استفاده کنید.» «حق با شماست. پختن سیب فقط حدود 50 درصد از محتوای چربی آنها را از بین می برد.

طرز تهیه کله گنجشکی شیرازی

حبوبات را به صورت دوره ای هم بزنید تا به پختن ادامه دهند. این مخلوط باید به پخت یکنواخت گوشت چرخ کرده کمک کند و خطر سوختن یا خشک شدن را به حداقل برساند. اگر از یک تابه فولادی ضد زنگ استفاده می کنید، این می تواند مفید باشد. اگر این رست بیف از قبل در یخچال باشد، شام را بسیار سریع و آسان می کند. از آنجایی که در حال پختن چندین دسته از گوشت چرخ کرده بودم، برای هر دسته از آب دوباره استفاده کردم. وقتی گوشت چرخ کرده پخته شد، نرم، آبدار و با طعم کمی شیرین می شود.
حشو کله گنجشکی

دیدگاهتان را بنویسید